Planning en plannen

Planning en plannen… Toen ik in oktober aan deze blog begon, met een uploadfrequentie van 2 keer per week, wist ik dat het een uitdaging zou worden. Want het leven is meer dan bloggen alleen.

Toen ik in oktober aan deze blog begon, wist ik nog niet dat mijn rugprobleem een chronische aangelegenheid zou worden.

Toen ik in oktober aan deze blog begon, was ik nog niet overvallen door een zot idee, waarvan de meesten ondertussen al weten dat er een boek in de pijplijn zit.

En dus…

Aangezien ik de volgende 4 tot 5 maanden een revalidatieprogramma volg, waardoor ik plots 6 uur per week op een andere manier invul…

En aangezien dat boek niet in zijn eentje komt aanstormen, maar een heel pakket van activiteiten-als-zelfstandige-in-bijberoep met zich meebrengt. Denk “schrijfworkshops”, “individuele schrijftraining” en “nog-wat-dingen-die-met-taal-te-maken-hebben”.

Aangezien een dag maar 24 uur duurt en ik nooit veel last heb gehad van verveling…

Komt er een wijziging in een planning en de plannen en blog ik vanaf nu nog 1 keer per week. Op maandag. Zodat iedereen de week goed kan beginnen. Stay tuned, er is nog veel plezant materiaal onderweg!

Planning en plannen: een tekening van een pen die een rug tekent

[Deze blogpost kreeg een update op 10/11/2022. Planning en plannen zijn sinds de oorspronkelijke post nog een paar keer gewijzigd. Tijdens de zomerperiode blogde ik meer, daarna ging de frequentie terug naar 1 blog per week.]

Inspirerende tekst? Delen maar!

Reactie achterlaten