Op verzoek

Ja, ik weet het. Ik ging een korte pauze inlassen tussen kerst en nieuw. Maar… Er zitten een aantal mensen op hete kolen en ik weet hoe pijnlijk dat kan zijn. Dus: op verzoek, eentje voor mijn nieuwsbrieflezers en alle andere curieuzeneuzen.

In mijn nieuwsbrief van december daagde ik mijn nieuwsbrieflezers uit om mij uit te dagen:

“Stuur me voor zondag 19 december een onderwerp waarover ik moet bloggen. Je mag zelfs meer dan 1 voorstel doen. Per mail, gele briefkaart, duif… Ik verzamel alle voorstellen en maandag 20 december trek ik onder toezicht van een gerechtsdeurwaarder (of iemand anders met een strenge blik) een aantal ideeën uit de pot.

Hoeveel? Dat hangt af van het aantal ogen dat mijn dobbelsteen aangeeft. Minimum 1, maximum 6. Tenzij ik het allemaal geweldige ideeën vind, dan verander ik gewoon de spelregels. “

Onder de strenge blik van de tiener des huizes werd de dobbelsteen gerold. Het lot bepaalde dat er 5 kaartjes uit de pot moesten getrokken worden.

Op verzoek. De pot met verzoekjes.

En het werden deze:

Deze werden niet uit de pot getrokken, maar triggerden wel iets:

  • Een museumbezoek (Al schreef ik achteraf wel een blog over het poldermuseum in Lillo.)
  • Nostalgie
  • Wandeltips

Oh, en onze huisdieren blijken heel populair te zijn. Terecht wel. ’t Zijn kanjers 🙂

Ze komen er aan, dames en heren, meisjes en jongens. In de loop van 2022 blog ik rustig verder en zien we wel waar we landen.

Merci aan iedereen die iets instuurde. En ook wel aan iedereen die liet weten dat ze zelf niets konden verzinnen, maar genoeg vertrouwen in me hebben om te weten dat ik zelf wel met iets op de proppen kom. Fijn!

[Deze blogpost kreeg een update op 09/11/2022.]

Inspirerende tekst? Delen maar!

1 reactie

  1. Pingback: Keukengeheimen - Gewoon E

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *