Wie is Gewoon E?

Ik ben Elke:

  • een koorddansend ochtendmens
  • een leergierige breedkijker
  • een creatieve lijstjesninja
  • een dankbare natuurduiker
  • een verwonderde eco-ontdekker

Ik ben Elke:

  • partner
  • moeder van een tiener
  • personeel van 4 kattinnen
  • werknemer van een maatwerkbedrijf
  • sinds oktober 2021 blogger en sinds april 2022 zelfstandige in bijberoep

Ik ben Elke en onderteken mijn mails al jaren met gewoon E.

Welke diensten bied ik aan?

Je loopt, privé of professioneel, vast tijdens het schrijven van teksten of verhalen? Je gaat ein-de-lijk eens werk maken van dat boek, maar weet niet hoe te beginnen? Dan kan je bij mij terecht. Ik neem je werk volledig uit handen of ga samen met jou (of een groep) aan de slag. Advies, opleiding of coaching, zowel taalkundig als op gebied van IT… Alle wegen liggen open. De enige zekerheid is dat er resultaten op tafel komen.

Maar ook tijdens je zoektocht naar meer productiviteit en efficiëntie ben ik je partner. Samen gaan we op zoek naar wat werkt voor jou. Geen standaardisatie; ik werk op maat!

Hoe kan je me bereiken?

Je contacteert me best per mail. Mijn digitale brievenbus is dag en nacht geopend!