Wie is Gewoon E? Waar sta ik voor, waarmee kan ik je begeleiden en hoe bereik je me? Je leest het in “info en contact”.

Wie is Gewoon E?

Ik krijg wel eens de vraag of er écht maar 24 uren in mijn dag zitten. Buiten die ene dag per jaar waarop we overschakelen naar het winteruur is dat inderdaad het geval. Toch hebben mensen vaak de indruk dat ik elke dag bergen verzet. Soms is dat zo. Op andere dagen dan weer helemaal niet.

Het klopt wel dat ik op 1 of andere manier altijd “bezig” ben. Bezig met creatieve dingen, bezig met zoeken hoe het anders kan, bezig met alle-ideeën-in-mijn-hoofd-een-plaats-geven, bezig met balanceren, bezig met schijnbaar niets doen en tegelijkertijd goed voor mezelf zorgen.

Jarenlang had ik het vooral druk met mezelf voorbij te lopen. Met mezelf teveel voor anderen in te zetten en mijn eigen noden helemaal onderaan het prioriteitenlijstje te plaatsen. Met regelmatig uitgeput neer te vallen of in volle vaart tegen een muur te knallen.

Ik heb lessen getrokken uit alle uren bij de dokter, sessies coaches en therapeuten en de boeiende boeken die ik verslonden heb. Niet dat ik daardoor het perfecte, meest evenwichtige leven ben gaan leiden. Maar ik ken de alarmbellen, ik heb leren luisteren naar mijn lichaam en ik weet wanneer het tijd is om gas terug te nemen.

De voorbije jaren is mijn levensstijl dan ook enorm veranderd. (Misschien heeft dat ook wel iets met de leeftijd te maken.) Ik begon met yoga en ademhalingsoefeningen, schrapte de tv, onderzocht hoe de technologie mij het leven gemakkelijker kan maken, omarmde de natuur (#elkewandelt en #elkekooptbewust) en weet dat ik op mijn best ben wanneer ik op tijd en stond wissel tussen “mensen ontmoeten” en “op mezelf zijn”.

In oktober 2021 begon ik met een wekelijkse blog, waar thema’s als ecologie, minimalisme, productiviteit en zelfzorg vaak aan bod komen. Daarnaast zijn er ook glansrollen weggelegd voor mijn partner, onze tienerdochter en de 4 kattinnen die ons leven verrijken. Af en toe passeert er iets werkgerelateerd; work-life balance, weet je wel.

In april 2022 startte ik als zelfstandige in bijberoep. Hieronder lees je waarvoor je beroep kan doen op mijn diensten en hoe je contact opneemt.

Oh ja, “Gewoon E”? Mijn naam is Elke en onderteken mijn mails al jaren met gewoon E.

Info en contact: foto van Gewoon E.

Welke diensten bied ik aan?

Tijdens jouw zoektocht naar meer balans en minder ben ik je partner. Samen bekijken we wat werkt voor jou. Geen standaardisatie; ik werk op maat! Hulp nodig bij het plannen van je agenda? Heb je schrik van de technologie op je smartphone? Wil je bewuster gaan kopen en heb je geen idee waar te beginnen? Tijd om te ontspullen en ademruimte te creëren? Ook daarvoor kan je bij mij terecht.

Ik organiseer regelmatig ochtendlijke stiltewandelingen, waarbij je helemaal tot jezelf kan komen. Deze wissel ik af met wandelingen op zondagmiddag, die een losser en speelser karakter hebben. Hou zeker de agenda in de gaten!

Een derde mogelijkheid. Je loopt, privé of professioneel, vast tijdens het schrijven van teksten of verhalen? Je gaat ein-de-lijk eens werk maken van dat boek, maar weet niet hoe te beginnen? Dan kan je bij mij terecht. Ik neem je werk volledig uit handen of ga samen met jou (of een groep) aan de slag. Advies, opleiding of coaching, zowel taalkundig als op gebied van IT… Alle wegen liggen open. De enige zekerheid is dat er resultaten op tafel komen.

Hoe bereik je me?

Je contacteert me best per mail. Mijn digitale brievenbus is dag en nacht geopend!

Info en contact: visitekaartje