Wie is Gewoon E? Waar sta ik voor, waarmee kan ik je begeleiden en hoe bereik je me? Je leest het in “info en contact”.

Wie is Gewoon E?

Ik krijg wel eens de vraag of er écht maar 24 uren in mijn dag zitten. Buiten die ene dag per jaar waarop we overschakelen naar het winteruur is dat inderdaad het geval. Toch hebben mensen vaak de indruk dat ik elke dag bergen verzet. Soms is dat zo. Op andere dagen dan weer helemaal niet.

Het klopt wel dat ik op 1 of andere manier altijd “bezig” ben. Bezig met creatieve dingen, bezig met zoeken hoe het anders kan, bezig met alle-ideeën-in-mijn-hoofd-een-plaats-geven, bezig met balanceren, bezig met schijnbaar niets doen en tegelijkertijd goed voor mezelf zorgen.

Ik denk in structuren en werk met lijstjes. Overzicht brengen en bewaren is voor mij erg belangrijk. Dan ben ik op mijn best. Ik ben een “opruimer” en “organiseerder”. Van activiteiten, maar ook van spullen, papieren en tijd. Daarbij vind ik het belangrijk om te blijven zoeken naar wat écht werkt. Mensen veranderen, omstandigheden veranderen… Systemen kunnen logischerwijs niet je hele leven hetzelfde blijven.

Evenwicht in je hoofd? Dat kan niet zonder evenwicht in je omgeving. En andersom geldt die regel ook. Mensen zijn immers geen eilanden. We staan in verbinding met onze omgeving.

In oktober 2021 begon ik met een wekelijkse blog, waar thema’s als organisatie, minimalisme, productiviteit, zelfzorg en ecologie vaak aan bod komen. Daarnaast zijn er ook glansrollen weggelegd voor mijn partner, onze tienerdochter en de 4 kattinnen die ons leven verrijken. Af en toe passeert er iets werkgerelateerd; work-life balance, weet je wel. De goesting in schrijven zit trouwens al een hele tijd in mijn bloed. Ondertussen heb ik 5 boeken op mijn palmares staan, waarvan 3 fictie en 2 non-fictie. Of er nog iets in de pijplijn zit? Op dit moment begeleid ik anderen tijdens hun schrijfprocessen. Ontzettend boeiend om te doen.

In april 2022 startte ik als zelfstandige in bijberoep. Hieronder lees je waarvoor je beroep kan doen op mijn diensten en hoe je contact opneemt.

Oh ja, “Gewoon E”? Mijn naam is Elke en onderteken mijn mails al jaren met gewoon E.

Info en contact: foto van Gewoon E.

Welke diensten bied ik aan?

Ik ben je partner:

 • tijdens je zoektocht naar een opgeruimd leven
  • Wil je eindelijk die rommelkamer aanpakken, maar weet je niet hoe?
  • Krijg je je huishoudschema niet onder controle?
  • En waar lagen die rekeningen ook alweer?
  • Heb je schrik van de technologie op je smartphone?
  • Wil je bewuster gaan kopen en heb je geen idee waar te beginnen?
  • Is het tijd om te ontspullen en ademruimte te creëren?
 • tijdens je zoektocht in schrijversland
  • Wil je al lang “iets” op papier zetten, maar weet je niet waar te beginnen?
  • Heb je een overvloed aan ideeën en zie je door het bos de bomen niet meer?
  • Of zit je net met een onoverwinnerlijke writersblock?
  • Zoek je iemand om je teksten na te lezen?
  • Of misschien iemand die in opdracht voor je schrijft?

Daarvoor kan je allemaal bij mij terecht. Samen zoeken een antwoord op jouw vraag. Geen standaardisatie; ik werk op maat!

Hoe bereik je me?

Je contacteert me best per mail. Mijn digitale brievenbus is dag en nacht geopend!

Info en contact: visitekaartje