Eindejaar – bingo!

Of ik niet nog ergens een bingo had liggen? Kwestie van de “klein mannen” wat bezig te houden tijdens die extra vakantieweek… Eindejaar – bingo!

Ik wilde hem eerlijk gezegd pas posten op 27 december, maar goed. In het leven moet je flexibel zijn. En aangezien ik ondertussen heb beslist om de laatste week van het jaar blogpauze te houden, komt het nog goed uit ook. E-zie!

Eindejaar? Bingo! De bingo.

De Eindejaar? Bingo! is trouwens NIET leeftijdsgebonden. Iedereen met een beetje klein-mannen-spirit in haar/zijn bloed kan ermee aan de slag. Jij dus ook! Gewoon op de afbeelding klikken om naar de pdf-versie te gaan.

Bepaal op voorhand of je individueel, in kleine groepjes of als 1 team speelt.

Hoe speel je de “Eindejaar – bingo!”?

Bepaal op voorhand of je individueel, in kleine groepjes of als 1 team speelt.

Daarna leg je vast wanneer het “bingo” is. Dat kan bij een volledige horizontale rij, een volledige verticale rij of een diagonale rij. Mag het iets moeilijker? Zorg er dan voor dat er 12 vakjes moeten afgestreept worden.

En aangezien het volop cadeautjestijd is: de eerste 5 personen die me een foto doorsturen van hun Eindejaar – bingo!-avonturen ontvangen iets leuks. Ik heb er nog geen idee van wat en beklaag me nu al dat ik het beloofd heb 😉

(Opgelet: deze actie liep enkel in december 2021/januari 2022. Foto’s blijven natuurlijk welkom!)

(Kom je hier in het verkeerde seizoen terecht? Er is ook een herfst bingo en een editie die je in de lente kunt spelen.)

[Deze blogpost kreeg een update op 09/11/2022.]

Inspirerende tekst? Delen maar!

3 reacties

  1. Pingback: Herfst - bingo! - Gewoon E

  2. Pingback: Lente - Bingo! - Gewoon E

  3. Pingback: Lente - Bingo! - Gewoon E

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *