Hieronder vind je het overzicht van de boeken die ik schreef en die je via mij kunt bestellen.

Voor alle boeken vermeld ik:

 • titel en jaar van uitgave
 • de tekst van de achterflap
 • het soort boek enISBN
 • bindwijze, aantal bladzijden en prijs

Ik zen (2022)

Boeken: cover van "Ik zen"

“We moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Kunnen nu niet blijvenWe kunnen nu niet langer blijven staan”

Herman van Veen schreef met “Opzij” een aanklacht tegen de stress en drukte en riep – al in 1979 – op tot onthaasting. Tot letterlijk stilstaan bij het leven.

Het doe-boek “Ik zen” heeft dezelfde filosofie. Het triggert de lezer om actief op zoek te gaan naar een persoonlijke formule om meer rust te krijgen en te bewaren.

“Ik zen” moedigt aan om 66 dagen lang (zolang heb je namelijk nodig om een nieuwe gewoonte aan te leren) dagelijks een kwartiertje te investeren in zorgen-voor-je-zelf. Ook als je denkt er geen tijd of energie voor te hebben. Vooral dan, in feite. Doe het toch; je toekomstige ik en je omgeving zullen je er later dankbaar voor zijn!

Rune (2021)

Cover van "Rune".

“Ze zeggen dat zoiets komt als een donderslag bij heldere hemel. Dat is niet waar. De hemel was al lang overtrokken. Maar we wuifden het weg en logen onszelf voor dat er stabielere tijden in het vooruitzicht lagen.

En toen stierf Rune. Onverwacht en tegelijkertijd zo voorspelbaar.”

Na de zelfmoord van zijn vriend Rune begint Wiekert aan een verwerkingsboek. Hij hoopt op die manier terug grip te krijgen op zijn eigen emoties. Maar lukt hem dat wel?

 • fictie – ISBN 9789081934435
 • softcover – 95 pagina’s – in stock – 20 EUR

In Vogelvlucht – 40 jaar scouts en gidsen De Reigers (2016)

Boeken: cover van "In vogelvlucht".

Reiger Deze moerasvogel heeft een lange sterke snavel. Hij is arglistig. Hij is voorzichtig en schuw en weet zich snel van verliezen te herstellen. Zijn bewegingen zijn bedaard en langzaam. De reiger leeft in kolonies tijdens het broedseizoen, maar de rest van het jaar meestal in kleine groepen of alleen. (Totemzoeker Scouts & Gidsen Vlaanderen)

De ReigersEnthousiaste jongens en meisjes vanaf 6 tot … . Gaan in het hoogseizoen in kolonie op kamp. Leven, spelen en werken de rest van het jaar in kleine groepen. Jeugdbeweging met een rijk verleden en bijgevolg heel veel verhalen.

Reis mee naar 40 jaar feiten en verhalen. Vlieg mee over 40 jaar beeldmateriaal. Droom mee met 40 jaar herinneringen.

 • non-fictie – ISBN 9789081934428
 • softcover – 302 pagina’s – beperkte oplage – de voorraad boeken is volledig uitverkocht

Wortels Van Cement (2013)

Cover van "Wortels van cement".

Emilie Hartman denkt klaar te zijn voor een nieuwe start, maar slaagt er niet in om mentaal tot rust te komen. Ze projecteert haar ergernissen op haar directe omgeving en ook op relationeel vlak is er werk aan de winkel.

“Wortels van Cement” laat de liefhebber van het spannende boek kennismaken met de voltallige familie Hartman. Al snel wordt duidelijk dat elk familielid op zijn eigen manier zorgt voor barsten in het Hartman-firmament.

 • fictie – ISBN 9789081934411
 • softcover – 525 pagina’s – enkel op bestelling – 25 EUR

Aprilse Grillen (2012)

Boeken: cover van "Aprilse Grillen".

Andrevik, Noorwegen. Voor Stein Kvamme is de situatie duidelijk. Zolang hij geen lijk te zien krijgt, is er geen misdrijf gepleegd. De agent acht het dan ook niet nodig om verder nog aandacht aan de verklaring van Emilie Hartman te besteden.

Wanneer er alsnog een stoffelijk overschot opduikt en Emilie de dupe wordt van een inbraak, moet Stein zijn mening herzien. Zijn gedreven zoektocht naar de identiteit van zowel slachtoffer als dader wordt doorkruist door Emilies aanhoudende pogingen om Steins verleden te doorgronden.

Ook Emilie staat een moeilijke tijd te wachten. Ze zou er alles aan doen om weer naar huis te kunnen, zeker nu haar vriendin Nora onverwacht in het hospitaal is opgenomen. Maar dΓ t kan de politie pas toelaten nadat de moordenaar gearresteerd is. In afwachting daarvan heeft Emilie zeeΓ«n van tijd om met haar eigen demonen af te rekenen.

 • fictie – ISBN 9789081934404
 • softcover – 213 pagina’s – enkel op bestelling – 20 EUR

  Opgelet: je kunt bovenstaande boeken, met uitzondering van “Ik zen”, enkel per mail bestellen.