Bikke, bikke, bik

image_pdfimage_print

Deel 3 in deze culinaire serie, want mijn maandmenu’s smaakten naar meer 🙂 Mocht je de rest gemist hebben, hier vind je deel 1 en hier deel 2.

Boodschappen doen we nog steeds op zaterdag, weekmenu’s zijn nog steeds geen grondwet en je kiest nog zelf steeds of je voor een luie-wijven-variant gaat. Leve de diepvriesgroenten!

WEEK 1

Zaterdag: Poké bowl bij Nui Poké als verjaardagsetentje

Zondag: Open lasagne met pesto, ricotta en Italiaanse groente

Maandag: Wortelstoemp met speckjes

Dinsdag: Rigatoni met romige saus, plantaardige balletjes en venkel

Woensdag: Noedels met sticky sriracha-aubergine, cashewnoten en garnalen

Donderdag: Falafelbowl met riso, tuinerwten, munt en hummus

Vrijdag: Vegetarische maaltijdsoep

WEEK 2

Zaterdag: Hummus met gegrilde groente en falafel

Zondag: Vegetarische tartiflette , maar laat je gerust gaan met de originele uitvoering. Zo lekker! (Ik vermoed dat het ondertussen moeilijk is om de geschikte kaas te vinden. Hou het recept zeker bij voor het najaar.)

Maandag: Naanbrood met wortelsalade en veggiereepjes , maar wel met voorgebakken naan

Dinsdag: Ravioli met tuinerwten-roomsaus

Woensdag: Croque monsieur met verschillende soorten kaas. Wel op tijd checken als je geen keuken vol gesmolten kaas wilt.

Donderdag: Fried rice met kruidenomelet

Vrijdag: Pita vegan shoarma met srirachamayo

WEEK 3

Zaterdag: Pizza Janneman (1 ’t klepperke rookt en 1 shrimps are in the air en die waren weer erg lekker!)

Zondag: Pasta ovenschotel met spitskool en breydelspek, maar dan met veggie speckjes

Maandag: Koude rijstsalade met “kip” en restjes groenten

Dinsdag: Gestoofd witloof met gebakken patatjes en kabeljauwhaasje

Woensdag: Kikkererwtencurry met spinazie, zoete aardappel en Berloumi

Donderdag: Rode kool met worst en puree (er zat nog rode kool in de diepvries)

Vrijdag: Arabische maaltijdsoep

WEEK 4

Zaterdag: Quiche met feta, zoete aardappelen en spinazie

Zondag: Groentelasagne, een ander recept dan vorige keer

Maandag: Curry van bloemkool en broccoli

Dinsdag: Spaghetti “bolognaise”, met tomatensaus, champignongs, paprika, wortel en vegetarisch gehakt

Woensdag: Oosterse wraps met tofoe

Donderdag: Gebakken patatjes, rauwkost en groentenburgers

Vrijdag: Beleg-je-eigen-pizza. En als je te moe bent, maak je er diepvriespizza van. Nah.

Ondertussen heb ik toch nog een pak nieuwe recepten verzameld, die staan te popelen om uitgetest te worden. Smakelijk!

Liked it? Take a second to support Elke on Patreon!

Inspirerende tekst? Delen maar!

1 Comments

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.