Achterbankbingo

Ik ga op reis of uitstap en ik neem mee… De achterbankbingo! Het is alweer even geleden dat ik een bingo online zette (dat was deze in maart 2022, nu trouwens ook nog speelbaar) en met de zomervakantie in het vooruitzicht leek het me leuk om nog eens creatief aan de slag te gaan.

Op je takenlijstje:

  • De bingo downloaden en afdrukken.
  • Je print eventueel lamineren (voor hergebruik) of in een plastieken mapje steken.
  • Balpennen of uitwisbare stiften verzamelen.
  • Deelnemers zoeken.
  • Spelen!

De spelregels? Die bepaal je toch lekker zelf?

Je merkt al snel dat de bingo uit 3 pagina’s bestaat. Elk blad heeft 4 * 4 velden, maar onderling verschillen de te zoeken voorwerpen of hun plaatsjes wel.

Je kiest zelf of elke speler dezelfde versie krijgt of een verschillende versie (3 plekken op de achterbank = 3 versies).

Voorwerp gespot? Kruis het dan door. Wie het eerste een horizontale, verticale of diagonale rij van 4 heeft, is gewonnen.

Als de prentjes op de achterbankbingo niet duidelijk zijn, mogen de spelers zelf kiezen welke betekenis ze er aan geven.

Je kunt de bingo natuurlijk ook alleen spelen en een race tegen de klok houden.

Heb je nog andere ideeΓ«n? Of leuke foto’s van onderweg? Mail me, tag me, watdanook me.

Fijne vakantie gewenst!

Deze achterbankbingo mag je gratis downloaden en verspreiden onder je vrienden en familie. Ik vraag wel met aandrang om de vermelding naar mijn site op de bingo te laten staan.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Inspirerende tekst? Delen maar!

2 reacties

    • Beantwoorden

      Je moet klikken op “downloaden” en dan gaat het bestand open in een ander venster. Je kunt het dan bewaren op je computer of afdrukken.

Reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *