2021 in beeld

image_pdfimage_print

2021… Dat was héél erg veel wandelen. Tijdens de eerste helft van het jaar werden fysieke en geografische grenzen verlegd en heel wat nieuwe plekjes ontdekt.

2021… Dat was veel planning en stiekem gedoe om een online verjaardagsfeestje te organiseren voor de tiener des huizes.

2021… Dat was absoluut geen zin hebben in de zoveelste Zoom-meeting. En dus vergaderden via een ingenieus systeem van binnen/buiten/afstand/shiften. En het werkte nog ook.

2021… Dat was veel lezen, veel bijleren en dit prachtige boek cadeau krijgen.

2021… Dat was sneeuw in april. Want het leven was nog niet gek genoeg.

2021… Dat was evenementen organiseren op een alternatieve manier. En potten gebruiken als vazen. En genieten van kleine dingen.

2021… Dat was kennismaken met street art. En zoeken naar meer, veel meer.

2021… Dat was duidelijk een jaar om foto’s van vensters te nemen 🙂 En om de ramen open te zetten. En op het werk met een nieuw project te beginnen.

2021… Dat was het jaar waarin ik leerde dat je “l’arrière du camion” ook gewoon “la remorque” mag noemen. En waarin we terug op kamp gingen.

2021… Dat was kapot op vakantie vertrekken en nog kapotter terugkeren. Maar ook lekker eten, de Man Bijt Hond-reporter in je bovenhalen en samen genieten.

2021… Dat was het jaar waarin ik veel reigers fotografeerde. En mariabeeldjes. En Lourdesgrotten. Allez, niet gewoon “veel”. Heel veel. Belachelijk veel.

2021… Was heel erg veel kattenkwaad. En kattenliefs. En kattenschattigs.

2021… Waren opnieuw heel veel bezoekjes aan de Klina. En de aankoop van een 10-beurten kaart voor de parking. En al een pak afspraken voor 2022. Enfin, 2021 wordt dus vervolgd. En ’t kan alleen maar beter worden!

Liked it? Take a second to support Elke on Patreon!

Inspirerende tekst? Delen maar!

2 Comments

 1. Joeri

  Beantwoorden

  Damn, je hebt helemaal gelijk.

  Misschien moet ik toch maar eens naar de oogarts…mijn bril heeft duidelijk de verkeerde filter. Tijd om mijn focus (te proberen) te verschuiven naar de mooie dingen.

  Op naar 2022!

  XxX

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.